Wie zijn wij

Ons Team

Wie zijn wij

Ons Team

Najib Amhali

Ik ben Najib Amhali. Geboren in Nador (Marokko) getogen in Krommenie. Ik ben ruim 25 jaar actief als cabaretier en heb diverse (film/toneel/musical) projecten gedaan. Mijn carrière heeft in 1998 een boost gekregen na het winnen zowel de publieks- als de juryprijs van het Leids cabaretfestival. Momenteel ben ik bezig met mijn 9e avondvullende cabaretprogramma ‘Waar was ik’.
Als ik niet op de planken sta probeer ik zoveel mogelijk tijd te spenderen aan mijn prachtige gezin. Mijn echtgenote Niama en ik zijn de trotse ouders van twee prachtige jongens en ben ik een familieman pur sang.
Verder heb ik gehoor gegeven aan mijn innerlijke drang om maatschappelijk betrokken te zijn door de Najib Foundation op te richten. Met de foundation en de fantastische mensen die hun steentje hebben bijgedragen hebben wij mooie nationale en internationale projecten gerealiseerd.
Naast het Najib Foundation zit ik eveneens in het bestuur van de Saine Foundation. Samen met de andere betrokkenen initiëren wij mooie maatschappelijke projecten.

Soufiane Elkasmi

Ik ben Soufiane El kasmi geboren en getogen in Amsterdam,  ik heb Commerciële Economie gestudeerd aan de vrije Universiteit van Amsterdam. Van jongs af aan ben ik altijd ontzettend leergierig en gedreven geweest, en ben daarom altijd gedreven het maximale uit het leven te halen. ik ben inmiddels Multi unit franchisenemer van 9 Domino’s filialen in Amsterdam, maar vooral vader van 4 prachtige kinderen. Als ondernemer ben ik in staat om wat terug te doen voor de maatschappij, ik vind het geweldig om maatschappelijk betrokken te zijn. Jongeren inspireren en te motiveren om het maximale uit hun leven te halen geeft me enorm veel voldoening. Omdat ik als ondernemer veel werk met jongeren ben ik in staat om ze sneller en makkelijker te begrijpen. Mijn naam is daarom ook gelinkt aan meerdere maatschappelijk betrokken organisaties.

Jamal Amhali

Jamal Amhali geboren in Marokko en getogen in Krommenie. In het dagelijks leven run ik een management bedrijf, deze regelt alle theaterboekingen en financiële zaken van de artiesten die onder mijn Jamhali BV vallen.
Daarnaast ben ik een sport liefhebber en sta bijna 6 keer in de week op het trainingsveld van de voetbalclub DCG uit Amsterdam nieuw west.
Ook ben ik vader van twee prachtige kinderen. Als ondernemer wil ik graag wat terug doen voor de maatschappij. Dit project sluit hier mooi bij aan.

Abdel Harrachi

Ik ben Abdel Harrachi, geboren in Marokko en op tweejarige leeftijd ben ik met ons gezin verhuist naar Bos en Lommer in Amsterdam-West. Waar ik als jongste telg uit een gezin van negen ben getogen. Ik heb een lang studie traject afgesloten met een Master Fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Waarna ik een postdoctorale opleiding heb afgerond aan de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Ik heb mijn studie ervaren als een uitvlucht uit de achterstandswijk waar ik ben opgegroeid. Ik ben na mijn studie gestart als fiscaal jurist en ben nu in die hoedanigheid verbonden aan Borrie Belastingadviseurs B.V. in Amstelveen. Mijn echtgenote Rachida en ik zijn de trotse ouders van 3 prachtige kinderen en pleegouders van een pleegdochter. Naast mijn werk ben ik betrokken bij diverse maatschappelijke projecten.

Rachid Bousbaaouafi

Ik ben Rachid Bousbaaouafi, geboren en getogen in Amsterdam. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een Master Health Economics, Policy And Law. Na mijn studie ben ik gestart als consultant Publieke sector bij PwC.
Al van jongs af aan heb ik een intrinsieke missie om positief impact te maken op mijn omgeving; anderen aan te sporen tot het goede en het beste uit zichzelf te halen. Deze ambitie heeft zich geuit in sociale projecten en onderzoeken naar vraagstukken op het gebied van empowerment, inclusiviteit en onderwijs. Als voorbeeld noem ik de oprichting van EDU+ gericht op kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen. Deze sociale onderneming ondersteunt kinderen met een sociaaleconomische achterstand door middel van onderwijs, coaching en begeleiding. Mijn doel is om meer bewustwording te creëren met betrekking tot hun eigen talenten en kansen. Daarnaast geef ik professionele begeleiding aan de kinderen, waarbij te denken valt aan het maken van CV’s, representatief overkomen en algemene etiquette en gedragsnormen. Dit doe ik ongeveer 9 jaar en wil ik mijn bereik naar de jongeren via de Saine Foundation vergroten.

Najib Amhali

Ik ben Najib Amhali. Geboren in Nador (Marokko) getogen in Krommenie. Ik ben ruim 25 jaar actief als cabaretier en heb diverse (film/toneel/musical) projecten gedaan. Mijn carrière heeft in 1998 een boost gekregen na het winnen zowel de publieks- als de juryprijs van het Leids cabaretfestival. Momenteel ben ik bezig met mijn 9e avondvullende cabaretprogramma ‘Waar was ik’.
Als ik niet op de planken sta probeer ik zoveel mogelijk tijd te spenderen aan mijn prachtige gezin. Mijn echtgenote Niama en ik zijn de trotse ouders van twee prachtige jongens en ben ik een familieman pur sang.
Verder heb ik gehoor gegeven aan mijn innerlijke drang om maatschappelijk betrokken te zijn door de Najib Foundation op te richten. Met de foundation en de fantastische mensen die hun steentje hebben bijgedragen hebben wij mooie nationale en internationale projecten gerealiseerd.
Naast het Najib Foundation zit ik eveneens in het bestuur van de Saine Foundation. Samen met de andere betrokkenen initiëren wij mooie maatschappelijke projecten.

Abdel Harrachi

Ik ben Abdel Harrachi, geboren in Marokko en op tweejarige leeftijd ben ik met ons gezin verhuist naar Bos en Lommer in Amsterdam-West. Waar ik als jongste telg uit een gezin van negen ben getogen. Ik heb een lang studie traject afgesloten met een Master Fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Waarna ik een postdoctorale opleiding heb afgerond aan de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Ik heb mijn studie ervaren als een uitvlucht uit de achterstandswijk waar ik ben opgegroeid. Ik ben na mijn studie gestart als fiscaal jurist en ben nu in die hoedanigheid verbonden aan Borrie Belastingadviseurs B.V. in Amstelveen. Mijn echtgenote Rachida en ik zijn de trotse ouders van 3 prachtige kinderen en pleegouders van een pleegdochter. Naast mijn werk ben ik betrokken bij diverse maatschappelijke projecten.

Jamal Amhali

Jamal Amhali geboren in Marokko en getogen in Krommenie. In het dagelijks leven run ik een management bedrijf, deze regelt alle theaterboekingen en financiële zaken van de artiesten die onder mijn Jamhali BV vallen.
Daarnaast ben ik een sport liefhebber en sta bijna 6 keer in de week op het trainingsveld van de voetbalclub DCG uit Amsterdam nieuw west.
Ook ben ik vader van twee prachtige kinderen. Als ondernemer wil ik graag wat terug doen voor de maatschappij. Dit project sluit hier mooi bij aan.

Soufiane Elkasmi

Ik ben Soufiane Elkasmi geboren en getogen in Amsterdam, gestudeerd in Commerciële economie aan de vrije universiteit van Amsterdam.

Van jongs af aan ontzettend leergierig en gedreven, en wild altijd het maximale uit het leven halen, ik ben inmiddels Multi unit franchisenemer van 9 Domino’s filialen in Amsterdam en vader van 4 prachtige kinderen.

Als ondernemer ben ik in staat om wat terug te doen voor de maatschappij en vind het leuk om maatschappelijk betrokken te zijn, en te werken met jongeren.

Mijn naam is daarom ook gelinkt aan meerdere maatschappelijk betrokken organisaties, en ik ben sponsor van een aantal sportverenigingen zoals DCG, Elite Fight Club, Apollo Zaalvoetbal etc

Rachid Bousbaaouafi

Ik ben Rachid Bousbaaouafi, geboren en getogen in Amsterdam. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een Master Health Economics, Policy And Law. Na mijn studie ben ik gestart als consultant Publieke sector bij PwC.
Al van jongs af aan heb ik een intrinsieke missie om positief impact te maken op mijn omgeving; anderen aan te sporen tot het goede en het beste uit zichzelf te halen. Deze ambitie heeft zich geuit in sociale projecten en onderzoeken naar vraagstukken op het gebied van empowerment, inclusiviteit en onderwijs. Als voorbeeld noem ik de oprichting van EDU+ gericht op kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen. Deze sociale onderneming ondersteunt kinderen met een sociaaleconomische achterstand door middel van onderwijs, coaching en begeleiding. Mijn doel is om meer bewustwording te creëren met betrekking tot hun eigen talenten en kansen. Daarnaast geef ik professionele begeleiding aan de kinderen, waarbij te denken valt aan het maken van CV’s, representatief overkomen en algemene etiquette en gedragsnormen. Dit doe ik ongeveer 9 jaar en wil ik mijn bereik naar de jongeren via de Saine Foundation vergroten.

Najib Amhali

Ik ben Najib Amhali. Geboren in Nador (Marokko) getogen in Krommenie. Ik ben ruim 25 jaar actief als cabaretier en heb diverse (film/toneel/musical) projecten gedaan. Mijn carrière heeft in 1998 een boost gekregen na het winnen zowel de publieks- als de juryprijs van het Leids cabaretfestival. Momenteel ben ik bezig met mijn 9e avondvullende cabaretprogramma ‘Waar was ik’.
Als ik niet op de planken sta probeer ik zoveel mogelijk tijd te spenderen aan mijn prachtige gezin. Mijn echtgenote Niama en ik zijn de trotse ouders van twee prachtige jongens en ben ik een familieman pur sang.
Verder heb ik gehoor gegeven aan mijn innerlijke drang om maatschappelijk betrokken te zijn door de Najib Foundation op te richten. Met de foundation en de fantastische mensen die hun steentje hebben bijgedragen hebben wij mooie nationale en internationale projecten gerealiseerd.
Naast het Najib Foundation zit ik eveneens in het bestuur van de Saine Foundation. Samen met de andere betrokkenen initiëren wij mooie maatschappelijke projecten.

Jamal Amhali

Jamal Amhali geboren in Marokko en getogen in Krommenie. In het dagelijks leven run ik een management bedrijf, deze regelt alle theaterboekingen en financiële zaken van de artiesten die onder mijn Jamhali BV vallen.
Daarnaast ben ik een sportliefhebber en sta bijna 6 keer in de week op het trainingsveld van de voetbalclub DCG uit Amsterdam Nieuw-West.
Ook ben ik vader van twee prachtige kinderen. Als ondernemer wil ik graag wat terug doen voor de maatschappij. Dit project sluit hier mooi bij aan.

Abdelwahad Harrachi

Ik ben Abdel Harrachi, geboren in Marokko en op tweejarige leeftijd ben ik met ons gezin verhuist naar Bos en Lommer in Amsterdam-West. Waar ik als jongste telg uit een gezin van negen ben getogen. Ik heb een lang studie traject afgesloten met een Master Fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Waarna ik een postdoctorale opleiding heb afgerond aan de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Ik heb mijn studie ervaren als een uitvlucht uit de achterstandswijk waar ik ben opgegroeid. Ik ben na mijn studie gestart als fiscaal jurist en ben nu in die hoedanigheid verbonden aan Borrie Belastingadviseurs B.V. in Amstelveen. Mijn echtgenote Rachida en ik zijn de trotse ouders van 3 prachtige kinderen en pleegouders van een pleegdochter. Naast mijn werk ben ik betrokken bij diverse maatschappelijke projecten.

Soufiane El kasmi

Ik ben Soufiane El kasmi geboren en getogen in Amsterdam,  ik heb Commerciële Economie gestudeerd aan de vrije Universiteit van Amsterdam. Van jongs af aan ben ik altijd ontzettend leergierig en gedreven geweest, en ben daarom altijd gedreven het maximale uit het leven te halen. ik ben inmiddels Multi unit franchisenemer van 9 Domino’s filialen in Amsterdam, maar vooral vader van 4 prachtige kinderen. Als ondernemer ben ik in staat om wat terug te doen voor de maatschappij, ik vind het geweldig om maatschappelijk betrokken te zijn. Jongeren inspireren en te motiveren om het maximale uit hun leven te halen geeft me enorm veel voldoening. Omdat ik als ondernemer veel werk met jongeren ben ik in staat om ze sneller en makkelijker te begrijpen. Mijn naam is daarom ook gelinkt aan meerdere maatschappelijk betrokken organisaties, ik ben tevens sponsor van een aantal sportverenigingen zoals DCG, Elite Fight Club, Apollo Zaalvoetbal etc.

Rachid Bousbaaouafi

Ik ben Rachid Bousbaaouafi, geboren en getogen in Amsterdam. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een Master Health Economics, Policy And Law. Na mijn studie ben ik gestart als consultant Publieke sector bij PwC.
Al van jongs af aan heb ik een intrinsieke missie om positief impact te maken op mijn omgeving; anderen aan te sporen tot het goede en het beste uit zichzelf te halen. Deze ambitie heeft zich geuit in sociale projecten en onderzoeken naar vraagstukken op het gebied van empowerment, inclusiviteit en onderwijs. Als voorbeeld noem ik de oprichting van EDU+ gericht op kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen. Deze sociale onderneming ondersteunt kinderen met een sociaaleconomische achterstand door middel van onderwijs, coaching en begeleiding. Mijn doel is om meer bewustwording te creëren met betrekking tot hun eigen talenten en kansen. Daarnaast geef ik professionele begeleiding aan de kinderen, waarbij te denken valt aan het maken van CV’s, representatief overkomen en algemene etiquette en gedragsnormen. Dit doe ik ongeveer 9 jaar en wil ik mijn bereik naar de jongeren via de Saine Foundation vergroten.

Najib Amhali

Ik ben Najib Amhali. Geboren in Nador (Marokko) getogen in Krommenie. Ik ben ruim 25 jaar actief als cabaretier en heb diverse (film/toneel/musical) projecten gedaan. Mijn carrière heeft in 1998 een boost gekregen na het winnen zowel de publieks- als de juryprijs van het Leids cabaretfestival. Momenteel ben ik bezig met mijn 9e avondvullende cabaretprogramma ‘Waar was ik’.
Als ik niet op de planken sta probeer ik zoveel mogelijk tijd te spenderen aan mijn prachtige gezin. Mijn echtgenote Niama en ik zijn de trotse ouders van twee prachtige jongens en ben ik een familieman pur sang.
Verder heb ik gehoor gegeven aan mijn innerlijke drang om maatschappelijk betrokken te zijn door de Najib Foundation op te richten. Met de foundation en de fantastische mensen die hun steentje hebben bijgedragen hebben wij mooie nationale en internationale projecten gerealiseerd.
Naast het Najib Foundation zit ik eveneens in het bestuur van de Saine Foundation. Samen met de andere betrokkenen initiëren wij mooie maatschappelijke projecten.

Jamal Amhali

Jamal Amhali geboren in Marokko en getogen in Krommenie. In het dagelijks leven run ik een management bedrijf, deze regelt alle theaterboekingen en financiële zaken van de artiesten die onder mijn Jamhali BV vallen.
Daarnaast ben ik een sportliefhebber en sta bijna 6 keer in de week op het trainingsveld van de voetbalclub DCG uit Amsterdam Nieuw-West.
Ook ben ik vader van twee prachtige kinderen. Als ondernemer wil ik graag wat terug doen voor de maatschappij. Dit project sluit hier mooi bij aan.

Abdel Harrachi

Ik ben Abdel Harrachi, geboren in Marokko en op tweejarige leeftijd ben ik met ons gezin verhuist naar Bos en Lommer in Amsterdam-West. Waar ik als jongste telg uit een gezin van negen ben getogen. Ik heb een lang studie traject afgesloten met een Master Fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Waarna ik een postdoctorale opleiding heb afgerond aan de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Ik heb mijn studie ervaren als een uitvlucht uit de achterstandswijk waar ik ben opgegroeid. Ik ben na mijn studie gestart als fiscaal jurist en ben nu in die hoedanigheid verbonden aan Borrie Belastingadviseurs B.V. in Amstelveen. Mijn echtgenote Rachida en ik zijn de trotse ouders van 3 prachtige kinderen en pleegouders van een pleegdochter. Naast mijn werk ben ik betrokken bij diverse maatschappelijke projecten.

Soufiane Elkasmi

Ik ben Soufiane Elkasmi geboren en getogen in Amsterdam  en heb Commerciële economie gestudeerd aan de vrije universiteit van Amsterdam.

Van jongs af aan ontzettend leergierig en gedreven, en wild altijd het maximale uit het leven halen, ik ben inmiddels Multi unit franchisenemer van 9 Domino’s filialen in Amsterdam en vader van 4 prachtige kinderen.

Als ondernemer ben ik in staat om wat terug te doen voor de maatschappij en vind het leuk om maatschappelijk betrokken te zijn, en te werken met jongeren.

Mijn naam is daarom ook gelinkt aan meerdere maatschappelijk betrokken organisaties, en ik ben sponsor van een aantal sportverenigingen zoals DCG, Elite Fight Club, Apollo Zaalvoetbal.

Rachid Bousbaaouafi

Ik ben Rachid Bousbaaouafi, geboren en getogen in Amsterdam. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een Master Health Economics, Policy And Law. Na mijn studie ben ik gestart als consultant Publieke sector bij PwC.
Al van jongs af aan heb ik een intrinsieke missie om positief impact te maken op mijn omgeving; anderen aan te sporen tot het goede en het beste uit zichzelf te halen. Deze ambitie heeft zich geuit in sociale projecten en onderzoeken naar vraagstukken op het gebied van empowerment, inclusiviteit en onderwijs. Als voorbeeld noem ik de oprichting van EDU+ gericht op kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen. Deze sociale onderneming ondersteunt kinderen met een sociaaleconomische achterstand door middel van onderwijs, coaching en begeleiding. Mijn doel is om meer bewustwording te creëren met betrekking tot hun eigen talenten en kansen. Daarnaast geef ik professionele begeleiding aan de kinderen, waarbij te denken valt aan het maken van CV’s, representatief overkomen en algemene etiquette en gedragsnormen. Dit doe ik ongeveer 9 jaar en wil ik mijn bereik naar de jongeren via de Saine Foundation vergroten.

Driehoek van succes

Tijdens het voortgezet onderwijs veranderen de leerlingen vaak, deze ontwikkelen zich op allerlei verschillende manieren. Dit zorgt ervoor dat de individuele aanpak alsmaar belangrijker wordt.
Ook is het van belang dat deze individuele begeleiding zich richt op de driehoek van succes. Deze driehoek wordt opgebouwd uit drie facetten die onlosmakelijk verbonden met, en van invloed, zijn op elkaar. Bij Saine richten wij ons op de volgende punten:

– Sociale omgeving
– Academische omgeving
– Maatschappij
Door gebruik te maken van de driehoek van succes maken wij een impact niet alleen op de academische leercurve, maar ook de sociale verbondenheid van de jongeren. In het hedendaagse onderwijssysteem wordt er veel aandacht besteed aan de academische ontwikkeling. Deze prioritering resulteert in een sociale onderontwikkeling. Vaak is er ook geen ruimte in het curriculum voor deze ontwikkeling. Hierdoor komen onderwerpen zoals burgerschap, diversiteit en inclusie niet aan bod.

Saine traint de leerlingen om proactief te worden en sterk in zijn/haar schoenen te staan. Onze begeleiding richt zich op een aantal kernpunten:
– Creëren van structuur
– Aanleren van leermethodes
– Verhogen van sociale participatie
– Maatschappelijke bewustzijn creëren
– Ontwikkelen van soft skills

Driehoek van succes

Tijdens het voortgezet onderwijs veranderen de leerlingen vaak, deze ontwikkelen zich op allerlei verschillende manieren. Dit zorgt ervoor dat de individuele aanpak alsmaar belangrijker wordt.
Ook is het van belang dat deze individuele begeleiding zich richt op de driehoek van succes. Deze driehoek wordt opgebouwd uit drie facetten die onlosmakelijk verbonden met, en van invloed, zijn op elkaar. Bij Saine richten wij ons op de volgende punten:

– Sociale omgeving
– Academische omgeving
– Maatschappij
Door gebruik te maken van de driehoek van succes maken wij een impact niet alleen op de academische leercurve, maar ook de sociale verbondenheid van de jongeren. In het hedendaagse onderwijssysteem wordt er veel aandacht besteed aan de academische ontwikkeling. Deze prioritering resulteert in een sociale onderontwikkeling. Vaak is er ook geen ruimte in het curriculum voor deze ontwikkeling. Hierdoor komen onderwerpen zoals burgerschap, diversiteit en inclusie niet aan bod.

Saine traint de leerlingen om proactief te worden en sterk in zijn/haar schoenen te staan. Onze begeleiding richt zich op een aantal kernpunten:
– Creëren van structuur
– Aanleren van leermethodes
– Verhogen van sociale participatie
– Maatschappelijke bewustzijn creëren
– Ontwikkelen van soft skills

Driehoek van succes

Tijdens het voortgezet onderwijs veranderen de leerlingen vaak, deze ontwikkelen zich op allerlei verschillende manieren. Dit zorgt ervoor dat de individuele aanpak alsmaar belangrijker wordt.
Ook is het van belang dat deze individuele begeleiding zich richt op de driehoek van succes. Deze driehoek wordt opgebouwd uit drie facetten die onlosmakelijk verbonden met, en van invloed, zijn op elkaar. Bij Saine richten wij ons op de volgende punten:

– Sociale omgeving
– Academische omgeving
– Maatschappij
Door gebruik te maken van de driehoek van succes maken wij een impact niet alleen op de academische leercurve, maar ook de sociale verbondenheid van de jongeren. In het hedendaagse onderwijssysteem wordt er veel aandacht besteed aan de academische ontwikkeling. Deze prioritering resulteert in een sociale onderontwikkeling. Vaak is er ook geen ruimte in het curriculum voor deze ontwikkeling. Hierdoor komen onderwerpen zoals burgerschap, diversiteit en inclusie niet aan bod.

Saine traint de leerlingen om proactief te worden en sterk in zijn/haar schoenen te staan. Onze begeleiding richt zich op een aantal kernpunten:
– Creëren van structuur
– Aanleren van leermethodes
– Verhogen van sociale participatie
– Maatschappelijke bewustzijn creëren
– Ontwikkelen van soft skills

Head start

Huiswerkbegeleiding is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Door de hoge uurtarieven is de begeleiding niet toegankelijk/betaalbaar. Saine gelooft in gelijke kansen, zo ook bij huiswerkbegeleiding. Door veranderingen in de huidige samenleving is er een prestatiecultuur gekweekt, waarbij het niet ondenkbaar is dat er ook in toenemende prestatiedruk is ontstaan bij leerlingen. Wij geloven in onze succesformule: een aanpak op maat. Door met kleine groepen te werken wordt de begeleiding persoonlijk en vertrouwd.
Saine traint de leerlingen om proactief te worden en sterk in zijn/haar schoenen te staan. Onze begeleiding richt zich op een aantal kernpunten:
– Creëren van structuur
– Aanleren van leermethodes
– Verhogen van sociale participatie
– Maatschappelijke bewustzijn creëren
– Ontwikkelen van soft skills

Head start

Huiswerkbegeleiding is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Door de hoge uurtarieven is de begeleiding niet toegankelijk/betaalbaar. Saine gelooft in gelijke kansen, zo ook bij huiswerkbegeleiding. Door veranderingen in de huidige samenleving is er een prestatiecultuur gekweekt, waarbij het niet ondenkbaar is dat er ook in toenemende prestatiedruk is ontstaan bij leerlingen. Wij geloven in onze succesformule: een aanpak op maat. Door met kleine groepen te werken wordt de begeleiding persoonlijk en vertrouwd.
Saine traint de leerlingen om proactief te worden en sterk in zijn/haar schoenen te staan. Onze begeleiding richt zich op een aantal kernpunten:
– Creëren van structuur
– Aanleren van leermethodes
– Verhogen van sociale participatie
– Maatschappelijke bewustzijn creëren
– Ontwikkelen van soft skills

Small steps

Saine biedt een overbrugging tussen jeugdhulpverlening en het onderwijs. In de praktijk zien we dat er communicatie is tussen jeugdhulpverlening, ouders en de scholen. Het opsporen van sociaal-emotionele uitdagingen geniet hierbij de prioriteit en staat de educatieve vooruitgang stil. Saine wil hierbij de cirkel rondmaken, door verbeterde communicatie met gedragsdeskundigen, onderwijsinstellingen en de ouders.
Saine biedt een begeleidingstraject aan waarbij er een intensieve samenwerking aangegaan wordt tussen docenten, ouders en het kind. Tijdens dit traject wordt er aandacht besteed aan het behalen van persoonlijke doelen. Voorbeelden hiervan zijn het verminderen van sociale- en faalangst, ontwikkelen van een positief zelfbeeld, verwerken van conflicten tussen ouders en omgaan met autisme en ADHD.
Educatie wordt gegeven waarbij de krachten en talenten van het kind centraal staan en ook bekend worden bij het kind. Op deze manier blijft het kind gemotiveerd en wordt een achterstand voorkomen én betere resultaten geboekt .

Small steps

Saine biedt een overbrugging tussen jeugdhulpverlening en het onderwijs. In de praktijk zien we dat er communicatie is tussen jeugdhulpverlening, ouders en de scholen. Het opsporen van sociaal-emotionele uitdagingen geniet hierbij de prioriteit en staat de educatieve vooruitgang stil. Saine wil hierbij de cirkel rondmaken, door verbeterde communicatie met gedragsdeskundigen, onderwijsinstellingen en de ouders.
Saine biedt een begeleidingstraject aan waarbij er een intensieve samenwerking aangegaan wordt tussen docenten, ouders en het kind. Tijdens dit traject wordt er aandacht besteed aan het behalen van persoonlijke doelen. Voorbeelden hiervan zijn het verminderen van sociale- en faalangst, ontwikkelen van een positief zelfbeeld, verwerken van conflicten tussen ouders en omgaan met autisme en ADHD.
Educatie wordt gegeven waarbij de krachten en talenten van het kind centraal staan en ook bekend worden bij het kind. Op deze manier blijft het kind gemotiveerd en wordt een achterstand voorkomen én betere resultaten geboekt .

Small steps

Saine biedt een overbrugging tussen jeugdhulpverlening en het onderwijs. In de praktijk zien we dat er communicatie is tussen jeugdhulpverlening, ouders en de scholen. Het opsporen van sociaal-emotionele uitdagingen geniet hierbij de prioriteit en staat de educatieve vooruitgang stil. Saine wil hierbij de cirkel rondmaken, door verbeterde communicatie met gedragsdeskundigen, onderwijsinstellingen en de ouders.
Saine biedt een begeleidingstraject aan waarbij er een intensieve samenwerking aangegaan wordt tussen docenten, ouders en het kind. Tijdens dit traject wordt er aandacht besteed aan het behalen van persoonlijke doelen. Voorbeelden hiervan zijn het verminderen van sociale- en faalangst, ontwikkelen van een positief zelfbeeld, verwerken van conflicten tussen ouders en omgaan met autisme en ADHD.
Educatie wordt gegeven waarbij de krachten en talenten van het kind centraal staan en ook bekend worden bij het kind. Op deze manier blijft het kind gemotiveerd en wordt een achterstand voorkomen én betere resultaten geboekt .